2018. szeptember 21.

Dunaújváros, Lorántffy Iskola

Így látta a Rudas

2018. szeptember 26.
Nagyszabású rendezvényen vettek részt iskolánk gólyái szeptember 21-én, pénteken a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum szervezésében:

A nap nyitányaként a 9. évfolyamos rudasos osztályok a "Gólyasimogató" elnevezésű csapatverseny feladatainak teljesítésével juthattak el a Városháza térre. A Polgármesteri Hivatal előtt Cserna Gábor polgármester úr köszöntötte a város valamennyi kilencedik évfolyamos tanulóját, majd onnan egy buli kamion felvezetésével – amelyen a Spartan Cheerleading táncosai fokozták a jó hangulatot – jutottak el a Lorántffy Szakgimnázium sportpályájára.

Az előre elkészített osztályzászlók  lobogtak a szélben, hangerőben és a jókedvben nem volt hiány, s pillanatonként készültek az önfeledt szelfik. A szervezők jóvoltából a megéhezett résztvevőket ízletes lángos és az illatozó kürtőskalács várta ingyenesen kiosztott kuponokért cserébe. A tikkasztó melegben jólesett a frissítő ásványvíz, amire szintén gondoltak a házigazdák.

Raul bemelegítő koncertje után a gólyák bizonyíthattak, hiszen osztályonként versengtek a pontokért, s a hatalmas fődíjért a különböző játékos, ügyességi feladatok megoldásával. A szervezők változatos feladatai - bokszgép, paintball céllövölde, léghoki, szkanderverseny, célbalövés, csocsó, rodeó bika, hintapalinta, gyűrűk ura, motor szimulátor, betelt a pohár, anyacsavar - méltán nyerték el gólyáink tetszését! Külön öröm volt számunkra, hogy nemcsak a tanulók, de a „gólyaszülők” is részt vállaltak ebből a délutánból, s együtt játszottak gyermekeikkel a „CentrumLandon.”

A résztvevők a program végén a Children of Distance együttes koncertjén pihenhették ki a fáradalmakat.

Az eredményhirdetés nagy meglepetést tartogatott tanulóinknak, hiszen álmodni sem mertünk arról, hogy az egymillió forintos főnyereményt iskolánk 9. d osztálya nyeri meg!

Gratulálunk az osztályfőnöknek, az osztálynak, és tartalmas, vidám osztálykirándulást kívánunk a jutalomból.

 

Ezúton köszönjük a szervezők és a résztvevő kollégák

egész napos munkáját is