2018. szeptember 21.

Dunaújváros, Lorántffy Iskola

Centrumban a család – fővédnökünk a polgármester

2018. szeptember 19.
Egy program fontosságát és rangját sok minden befolyásolhatja. Természetesen a legfontosabb a végeredmény, ám mi valljuk, az sem mindegy, hogy kik segítik annak megvalósulását. Örömmel jelentjük, hogy a Centrumban a család rendezvényének fővédnöke: Cserna Gábor, Dunaújváros Polgármestere.

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum elmúlt pontosan két esztendeje során sok-sok stratégiai partnert tudhattunk magunk mögött. Ha segítségre van szükségünk, akkor számíthatunk Dunaújváros városvezetésére, a polgármesteri hivatalra, a katasztrófavédelemre, tűzoltókra, rendőrökre. Megtisztelő számunkra, hogy Cserna Gábor polgármester úr is azok számát gyarapítja, akik hisznek a munkánkban, elismerik az eredményeinket.

Cserna Gábor polgármester és Csapó Gábor főigazgató Cserna Gábor polgármester és Csapó Gábor főigazgató

Szeptember 21-ét megelőzően sajtótájékoztatón ismertettük a Centrumban a család program részleteit a Városházán. Polgármester úr is méltatta a rendezvényt: „A sajtótájékoztatón Cserna Gábor polgármester a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumot a város egyik példaértékű szervezeteként emlegette. A városvezető szerint az elmúlt két évben olyan látványos munka, szemléletváltás történt a Centrumban, ami nem csak anyagi forrásokban jelentkezett, hanem a szakmaiságban is. Az infrastrukturális fejlesztéseket és a megújuló módszereket egyszerre ötvözi az a GINOP-pályázat, ami révén megújulhatott a Lorántffy és a Rudas kollégiuma, aminek köszönhetően egy vadonatúj pályaorientációs labor is bekapcsolódhat majd a vérkeringésbe, de ennek köszönhető a Centrumban a család elnevezésű program is, ami a Centrum valamennyi kilencedikesét érinti majd. Cserna Gábor szerint egészen egyszerűen: ez egy jó program”.