2018. szeptember 21.

Dunaújváros, Lorántffy Iskola

Szeptember 21-én megérkeznek a gólyák

2018. szeptember 19.
Felnőttként nagyon nehéz tudni, érezni, hogy milyen is lehet manapság gólyának lenni. Azt sejtjük, hogy nem olyan, mint 10-20 éve. Mindenesetre egyfajta választ várunk 21-én, amikor is kilencedikeseink hivatalosan is a közösség teljes értékű állampolgárai lesznek.

Mind a hét intézményünkben úgy indul a pénteki nap, hogy a saját falak között teszik próbára az ifjú középiskolásokat. Reméljük, hogy sok-sok beszámolót fogunk majd hallani az iskolai programokról, amikhez még több fotó is fog társulni. Fontos állomás lesz majd valamennyi elsős számára a Városháza térre meghirdetett randevú, hiszen városunk polgármestere szól majd hozzájuk.

Talán Magyarországon kevés olyan gólyaavató van, ahol igazi sztárfellépők is megjelennek. Mit megjelennek? Egyenesen koncerteznek. Délben Raul, délután pedig a Children of Distance szállítja a slágereket. És persze ott lesz az egyedülálló vidámpark, ami mi csak szerényen CentrumLand-ként neveztünk el. És persze várjuk, hogy mindenki letegye a nagyesküt: jó leszek és tanulok, mint a kisangyal.